Duffy House

         Design a new home for a family of 4. The clients had some very clear wishes and ideas of what they wanted. The project was a new build on a freshly excavated and formed lot, beautifully located on a semi-forested slightly sloped hillside.

        There were several requirements asked for; an artists small studio, attached two car garage and an exterior area for a hot tub. The overall vernacular of the design reflects the many barns found throughout the area. How to create a freshly built space which can somehow be imbued with the warm ambiance and atmosphere and proportion that accompany the old barns from the past

PROJECT - Duffy House

TYPE - Residential  |  Green Roof 

LOCATION - Ghent, New York

YEAR - 2014

STATUS - Completed

CLIENT - Jill & Jason Duffy

PROJECT TEAM - Erlend Neumann, Design Principal 

ARCHITECTURE  |  SCULPTURE